Name It

Se på kort
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:30 - 18:00
Viborg gavekort modtages
Landsdækkende bytteservice
Altid god kundeservice
Moderigtigt tøj til børn mellem 0-16 år
Bedste og organic cotton

NAME IT 

Hos NAME IT er vi inspireret af børns ligefremhed. Derfor forsøger vi at se verden gennem deres øjne. Vores kreativitet har rødder i børns livsglæde samt deres frie måde at tænke på. Leder du derfor efter det rette outfit til den lille? Vi klæder babyer, børn og tweens på til enhver lejlighed - og altid med stil.

Besøg NAME IT hos Sct. Mathias Centret i Viborg. Her står vi klar til at tage godt imod dig samt vejlede og hjælpe. På den måde bliver det nemlig nemt at finde frem til de populære styles, der passer lige netop dit barn. 

I mere end 30 år har vi skabt tidssvarende tøj til børn og tweens til overkommelige priser. Vi har altid øje for de nuværende trends fra den voksne modeverden. Det er nemlig med til at gøre det muligt at skabe individuelle looks baseret på den nyeste mode. 

 

Find NAME IT børnetøj til både drenge og piger

Vi gør os altid umage med at fremstille ansvarlig mode, når vi forvandler de seneste trends til behageligt, sikkert kvalitetstøj til børn og tweens. Der er derfor god grund til at kigge forbi vores butik, når de yngste trænger til nyt tøj.

Hos Sct. Mathias Centret er det også oplagt at finde blandt andet praktiske sko til hele familien. Eller hvad med at nyde et bid mad i hyggelige omgivelser? Vi tilbyder nemlig flere spændende spisesteder. Det er derfor muligt at finde noget, som hele familien kan nyde godt af.

Besøg NAME IT i Viborg, og find alt fra undertøj til jakker. Vi sørger gerne for, at din baby kan blive iklædt sødt babytøj. Samtidig er det også muligt at finde eksempelvis praktiske jeans, fine kjoler og pæne bluser til dine lidt ældre børn. 

Kom ind, og bliv inspireret af vores udvalg.