Sommerpasset

Dato
tirsdag d. 7. juni -
lørdag d. 3. september
Tidspunkt
09:30
-
16:00
Lokation
Meny

Sommerpasset er tilbage

Denne sommer kan du igen tage dine børn med på en eventyrlig rejse gennem Viborgs gader, oaser og vandhuller. Passet kan købes hos Meny i Sct. Mathias Centret.

Hverdage kl. 7 – 20

Weekend kl. 7 – 18

Køb den populære børnebillet, som er fyldt med gaver og godter.

Billetten sælges så længe lager haves.

100,-  (Værdi 350,-)

Sommerpasset er anbefalet til børn i alderen 4-12 år.

OBS Husk at vær opmærksom på de individuelle deltageres åbningstider.

Det får du med sommerpasset:

  • En tur i Vestbadet for et barn
  • En tur på Skovgaard Museet for et barn og en medfølgende voksen
  • Sejltur med Margrethe 1 for et barn og en betalende voksen
  • Tur på Verdenskortet eller Mønsted Kalkgruber for et barn og en betalende voksen
  • 1/2 time i vandcykel ved Borg Vold (1 barn og 1 medfølgende voksen)
  • Malebog fra Sct. Mathias Centret
  • Børneis fra Okkels

Gyldighedperiode: 7. juni - 31. august 2022.

Brug sommerpasset når du besøger Viborg

Skal hele familien holde ferie? Hvis du mangler inspiration til gode feriedestinationer, så kan du stoppe din søgning her. Tag til naturskønne Viborg, som byder på en rig historie og gode shoppingmuligheder. Her finder du eksempelvis Sct. Mathias Centret, hvor dine børn kan få en feriebillet til sjove aktiviteter i centeret. 

Oplev hyggelige Viborg i Jylland

Danmark er et dejligt land at holde ferie i. Her er der nemlig mange skønne byer, som du kan besøge med familien - heriblandt Viborg. Den jyske by er en af landets ældste byer, så Viborg byder først og fremmest på en spændende historie. Derudover kan du opleve en fantastisk natur. 

Byen er fyldt med hyggelige middelaldergader og gågader, hvor du kan besøge gode restauranter eller butikker. I Viborg finder du blandt andet Sct. Mathias Centret, som byder på en masse skønne forretninger med alt fra børnetøj til sportsudstyr. I centret kan du også roligt shoppe uden bekymringer om regnvejr eller blæst.

De yngste kan også få en feriebillet til centret, som vil åbne en verden af sjove aktiviteter. Nogle er måske gaver i form af godteri eller sjove spil. Imens børnene bliver underholdt, kan du roligt udforske udvalget. Lad derfor børnene tage på en spændende skattejagt rundt i de forskellige butikker, så hele familien kan få en dag, I aldrig glemmer.

Brug sommerpasset i vores mange butikker

Hvis du og børnene holder ferie i Viborg, så er der altså gode grunde til at lægge vejen forbi Sct. Mathias Centret. Her har vi et bredt udvalg af butikker til glæde for både store og små. Kig rundt i de mange forretninger, hvor du kan få alt fra smart tøj til smukke ting til hjemmet.

Bagefter kan hele børnefamilien nyde et dejligt måltid i et af vores spisesteder. Her kan I blandt andet få kaffe og kage, lækre burgere, sandwiches og meget mere. Så får både du og børnene få stillet sulten.

Sammen med en feriebillet kan de små altså få dejlige overraskelser og hyggelige stunder sammen med dig. Måske ender du endda med at besøge en ny butik, du normalt ikke ville opdage? Oplev derfor Sct. Mathias Centret i Viborg, og få endnu flere minder i bagagen. Vi glæder os til at se dig og familien.