Name It

Se på kort
Søndag: Lukket
Mandag: 09:30 - 18:00
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Viborg gavekort modtages
Landsdækkende bytteservice
Altid god kundeservice
Moderigtigt tøj til børn mellem 0-16 år
Bedste og organic cotton

Find fint børnetøj i Name It

I Name It i Sct. Mathias Centret kan du få flot og smart børnetøj til gode priser. Her kan du få alt fra seje t-shirts til farverige kjoler, så dit barn kan blive klædt godt på. Butikken tilbyder tøj til alle sæsoner til børn i alle aldre. 

Name It har børnetøj til alle anledninger

Det er vigtigt, at dit barn føler sig godt tilpas i deres påklædning, og i Name It får du børnetøj i høj kvalitet, som både er smart og behageligt at have på. Så kan dit barn nemlig boltre sig og bevæge sig frit under leg. 

Hos Name It kan du få moderigtigt børnetøj til alverdens lejligheder, så dit barn kan føle sig godt tilpas både til fest og i hverdagen. Derfor finder du altså alt fra skjorter og kjoler til jeans og striktrøjer i butikken. 

Butikkens sortiment skifter naturligvis efter sæson. Derfor tilbyder Name It shorts og t-shirts med farverige og sjove print, når det varme vejr sætter ind. Når vinteren og kulden kommer, så kan du naturligvis finde varmt vintertøj i Name It. 

Så kom forbi, og se de mange styles fra Name It. Vi har tidssvarende tøj til både drenge og piger. Vores dygtige personale står altid klar til at give en hjælpende hånd, så du kommer hjem med det rigtige. Vi glæder os til at se dig.