Information

Om os

Vidste du, at Sct. Mathias Centret oprindeligt hed Sct. Mathias Marked? Det gjorde det, da det for første gang åbnede dørene tilbage i 1977. Det blev bestemt af det daværende byråd, at der skulle bygges et butikscenter i centrum i et forsøg på at styrke handlen i midtbyen. Der var nemlig en kraftig handelsmæssig nedtur i den periode. Og byrådets plan virkede.

Siden da har Viborg udviklet sig kolossalt som handelsby. I dag fremstår byen som et moderne, attraktivt, aktivt og dynamisk handelscenter for hele Midtjylland. Udover Sct. Mathias Centret er der også et hav af andre spændende og inspirerende butikker i byen. 

Sct. Mathias Centret kan nu ses som et flot center, der er blevet tilpasset vores kunders krav og behov. Du vil derfor kunne opleve, at det er det optimale sted for hele familien. Vi tilbyder nemlig både hygge, god service og indtagende butikker. 

 

Oplev et skønt center med mange muligheder

I 2001 blev en stor udvidelse og ombygning iværksat. Projektet var færdigt lige før sommerferien i 2002. Det var også i den forbindelse, at navnet blev skiftet til Sct. Mathias Centret, som du kender det i dag. 

Sct. Mathias Centret i Viborg tilbyder ikke kun lækre spisesteder og hyggelige butikker. Du kan nemlig også finde blandt andet friske dagligvarer - og endda tre timers gratis parkering

Lyder vores center som det helt rigtige sted for din butik? Så kan du til enhver tid kontakte os for at høre om dine muligheder. Sammen med dig kan vi finde frem til den helt rigtige løsning for dig og din butik. Du har også mulighed for at kontakte os, hvis du har kommentarer eller forslag til vores center.

Parkering

Vi tilbyder altid 3 timers gratis parkering.

Læs mere

Butik til leje

Sct. Mathias Centret har et stort udvalg af spændende butikker. Vil du gerne være en del af fællesskabet? Så kan du kontakte os for at høre om ledige lejemål.

Læs mere

Find vej

Læs mere

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til centret?

Læs mere