Skoringen

Se på kort
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:30 - 18:00
Click & Collect
Viborg gavekort modtages
Kundeklub med fordele
Professionel rådgivning med et smil
Stort udvalg af Skoringens egne mærker og internationale mærkevarer

Skoringen 

Skoringen er med sine 185 butikker fordelt i både Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Vi forhandler en bred vifte af markedets stærkeste mærkevarer. Samtidig lægger vi også stor vægt på at kunne yde en kompetent vejledning. Der er derfor mange gode grunde til at købe sko hos os.

Vores vision er at være familiens foretrukne skobutik. Af den grund er det vigtigt for os at kunne levere en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Det er også vigtigt, at du kan finde sko til livets store og små øjeblikke hos os. Og vi mener nemlig, at vi bedst lever op til disse mål ved at vise dygtig faglighed, troværdighed og service i højeste grad.

 

Find de helt rigtige sko til dine fødder ved hjælp af vores fodscanner

Vi stræber imod at finde de bedste sko til netop dine fødder. Det betyder, at du skal kunne finde sko, der passer dine fødder optimalt. Derfor har du muligheden for at prøve vores smarte fodscanner. Den hjælper os med at give den bedste rådgivning omkring, hvordan det går med dine fødder. 

Det er nemt at få scannet dine fødder hos os. Faktisk behøver du ikke engang bestille en tid. Mød blot op hos butikken i Sct. Mathias Centret i Viborg, og lad vores faglærte personale tage sig kærligt af dine fødder. Efterfølgende kan du tage dig kærligt at din mave hos et af vores smagfulde spisesteder.

 

Opdag fordelene ved vores kundeklub

Klub Skoringen er en klub fuld af fordele for dig, der elsker sko. Som medlem er der blandt andet udsigt til endnu flere fede sko i skabet. Få tilbud før andre - og billigere sko end andre.

 

  • Gratis fodscanning og 20% på indlægssåler i udvalgte uger
  • Medlemspris på udvalgte sko og støvler
  • VIP-invitation til shopping-weekend med ekstra rabatter
  • Digital bon
  • Limited Edition-modeller kun til medlemmer
  • Vind din bon
  • Få de bedste tilbud før alle andre

 

Hent dine sko hos Skoringen med Click & Collect

Køb dine sko online, og afhent dem hos Skoringen i Viborg. Ved at gøre brug af Click & Collect kan du undgå at gå forgæves. Lige så snart du har bestilt varen online, får butikken besked. Herefter bliver bestillingen gjort klar til afhentning, så du nemt kan få dine nye sko med hjem. 

Vi glæder os til at se dig hos vores spændende butikker i Sct. Mathias Centret.

Lignende butikker

Skoshop by Skolageret.dk
Læs mere