Sunset Boulevard

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:30 - 21:00
Søndag: 09:30 - 21:00
Mandag: 09:00 - 21:00
Mulighed for take away
Viborg gavekort modtages

Sunset Boulevard 

Har du brugt al din energi på en sjov shoppingtur hos butikkerne i Sct. Mathias Centret i Viborg? Så kom forbi Sunset Boulevard, og få et velfortjent hvil med en bid mad.

Vi er Danmarks største danskejede fastfood-kæde med over 40 restauranter fordelt ud over landet. Faktisk er det endda også muligt at nyde vores mad på Grønland og Færøerne. Den første butik åbnede i Odense i 1996, og hele kæden har siden da været på en fantastisk smagsrejse. 

Målet har altid været det samme hos os - vi vil gøre brug af de helt rigtige råvarer og finde den perfekte balance mellem friskhed og effektivitet. Det er blandt andet derfor, at vores menu smager så godt.

Oplev et fristende menukort hos Sunset Boulevard

Hos os kan du nemt forkæle dine smagsløg. Vi mener nemlig, at lidt selvforkælelse er godt. Især hvis det blandt andet inkluderer vores lækre Herefordburger. Den er stor, saftig og indeholder en bøf på hele 170 gram smagfuldt Herefordkød. Og den er din, hvis du vil have den. Gør den gerne til en menu, hvor du også får vores smagfulde pommes frites med vores helt egen krydderiblanding.

Hos Sunset Boulevard i Sct. Mathias Centret i Viborg kan du naturligvis også nyde resten af vores menukort. Det vil sige, at du kan vælge at nyde en frisksmurt sandwich i focaccia brød i stedet, hvis du har lyst til det. Eller hvad med en sprød salat? Det kan du nemlig også få hos os. 

Når du besøger os, er det kun sulten, der sætter grænser.

Lignende butikker

Espresso House
Læs mere
The Burger Concept
Læs mere