Wagner

Se på kort
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Lukket
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Click & Collect
Viborg gavekort modtages

Wagner 

Oplev fordelene ved at handle hos Wagner. Vi er nemlig en landsdækkende kæde med over 20 butikker fordelt over hele Danmark. Vores butik i Sct. Mathias Centret i Viborg har været med, siden centeret åbnede i 1977. 

Vi tilbyder tøj til drenge og mænd i alle aldre. Fra den unge fyr, der gerne vil være smart og med på moden, til den voksne mand, der gerne vil være praktisk påklædt. Vi kan endda tilbyde noget til manden, der gerne vil fremstå knivskarp i en fin habit. Samtidig tilbyder vi også flot tøj i flere forskellige prisklasser. 

 

Wagner tilbyder både flot tøj samt god kundeservice

Hos Wagner forsøger vi naturligvis altid at gøre vores kunder glade og tilfredse. Derfor kan du forvente, at vores personale er personlige, friske og ærlige i deres betjening. Kig derfor til enhver tid forbi, og lad os hjælpe dig med at blive godt klædt på til årstiden. Vi står nemlig gerne klar til at vejlede dig i vores udvalg af smart herretøj.

Vores sortiment kan tilbyde flere kendte kvalitetsmærker fra førende producenter. Find derfor kendte brands hos Wagners butikker, og bliv godt klædt på. Vi mener nemlig, at vi kan finde det rette outfit til enhver. Vi tilbyder alt fra blandt andet T-shirts til jakkesæt. Og med hjælp fra vores kyndige personale kommer du hurtigt til at se smart ud. 

Vi glæder os til at se dig hos vores Wagner butik i Sct. Mathias Centret i Viborg. 

Er hele familien på udkig efter noget nyt til garderoben? I så fald kan du med fordel også undersøge de andre spændende butikker i det hyggelige center. Her kan du nemlig både finde fint dametøj samt sødt børnetøj, så hele familien kan blive godt klædt på.

Lignende butikker