Information

40 år i Viborg i 2017

Sct. Mathias Centret åbnede dørene første gang d. 19. oktober 1977.

Det daværende byråd besluttede - på baggrund af Viborgs kraftige handelsmæssige nedtur - at der skulle gives mulighed for at etablere et butikscenter i centrum, for at styrke handlen i midtbyen og i særdeleshed generelt Viborg som handelsby.

Det viste sig ret hurtigt efter åbningen, at det var en yderst fremsynet, fornuftig og god beslutning. Siden 1977 har Viborg udviklet sig kolossalt som handelsby og fremstår nu som et moderne, attraktivt, aktivt og dynamisk handelscenter for hele Midtjylland, med et hav af spændende og inspirerende butikker.

25 år slider naturligvis på enhver og alting. Derfor besluttede vores ejere - som er ejendomsselskabet DADES - i samarbejde med centerforeningen at iværksætte en stor udvidelse og ombygning.
Dette projekt indledtes i januar 2001 og blev endelig afsluttet lige før sommerferien 2002.

I den forbindelse tog vi også navneændring fra Sct. Mathias Marked til Sct. Mathias Centret.

I 2014 var tiden kommet til en grundig renovering og udbygning/ombygning af adskillige butikker, flytning af det store torv og rulletrapper m.m. Centret blev dermed trimmet til forbrugernes fremtidige krav og fremstår nu som et flot, monomentalt og hyggeligt indkøbscentrum for hele familien, hvor hygge, god service og indtagende butikker er de væsentligste elementer.

Derudover råder vi over ca. 500 parkeringspladser, med 2 timers gratis parkering, i og omkring centret. (Alle parkeringspladser tilhører Viborg Kommune, også i P-kælderen under Centret).

Sct. Mathias Centret - Det' bare bedre her!

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. 

Ultimate Web A/S