App

APP’EN LUKKER NED 31. DECEMBER 2022 Kære kunde, Til årsskiftet lukkes Sct. Mathias app'en ned, da vi vil fokusere på at optimere andre digitale produkter, såsom målrettede nyhedsbreve. Du vil selvfølgelig have mulighed for at bruge dine optjente point op til årsskiftet ved at deltage i konkurrencer om gavekort/ gaver og give-aways i app’en. Fra 29. oktober 2022 kan du ikke længere optjene point i app'en, men stadig bruge de resterende point du allerede har optjent. Tusind tak for at have bakket op om app’en. Vi vil for fremtiden fortsat have fokus på øgede aktiviteter og tilbud til både børn og voksne i centret. Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig herunder og få inspiration til din shopping. Hold dig opdateret på nye butikker, aktiviteter, udsalg og konkurrencer osv. Bedste hilsner Sct. Mathias Centret

Hvis det mest er kedelige vejrudsigter, regninger eller beskeder på AULA, der tikker ind, er det på tide at drysse lidt glimmer på din telefon. Med Sct. Mathias Centret's app, kan du følge dine yndlingsbutikker, se de seneste nyheder fra centeret og være den første til at modtage eksklusive tilbud. Du kan også optjene point hver gang du besøger centret, og bruge dem til at indløse præmier eller særligt gode tilbud. Download app’en med det samme i App Store eller på Google Play og få flere fordele – gratis!

Kidz Club

Mathias Kidz Club er en gratis klub for alle børn, der elsker gaver og at gå på opdagelse. Med app'en kan alle børn udforske Sct. Mathias Centret og samle mærker, der kan ombyttes til fede gaver i Kidz Shop.

Læs mere