Gavekort jul

Der er mange gode grunde til at vælge et gavekort til Sct. Mathias

Støvler eller stiletter, Kähler eller Kitchen Aid, and eller gås? Julen er fuld af svære valg, men gaverne under træet behøver ikke at være et af dem. Giv et gavekort til Sct. Mathias Centret og lad den, du vil glæde, vælge selv.

Glæd en, du har nær, med et smart gavekort. Hos Sct. Mathias Centret kan du med fordel benytte et gavekort til Viborg. Dette smarte gavekort gælder i mange af butikkerne i vores center samt Viborg by. Det er derfor også en optimal gave, da du på denne måde kan sørge for, at modtageren kan bruge det på lige præcis det, han eller hun har lyst til. 

Det er samtidig også en skøn måde at gå på opdagelse i flotte Viborg. Du kan jo passende tage den heldige modtager af gavekortet med rundt i byen. Det er nemlig også en god undskyldning til at bruge lidt ekstra kvalitetstid sammen.

Gavekortet til alting

Du kan overraske eksempelvis en ven eller kæreste med det smarte gavekort, der kan indløses i mange forskellige butikker. Hos Sct. Mathias Centret kan du blandt andet forvente at finde attraktivt herretøj og stilfuldt dametøj blandt vores udvalg af spændende butikker. Der er også et flot udvalg af smagfulde spisesteder, du med fordel kan kigge forbi, når du besøger vores center.

Køb af gavekort

Ønsker du at købe Viborg gavekort fysisk, så kan du gøre det i Meny i Sct. Mathias Centret. Du kan også altid købe et digitalt gavekort. 

Læs mere

Hvor kan jeg benytte gavekortet?

Se den fulde liste over hvor du kan benytte gavekortet her

Tjek saldo

Du kan tjekke din saldo her.

Henvendelser vedrørende gavekort

Har du spørgsmål eller problemer med et gavekort, kan du kontakte Vi er Viborg pr. mail info@vierviborg.dk