Black Friday

Dato
fredag d. 24. november

Oplev Black Friday i Sct. Mathias Centret 

Kom til Black Friday i Sct. Mathias Centret i Viborg. Kig forbi vores mange butikker, og nyd stemningen i centret.

Vi glæder os til at se dig til skarpe priser og masser af forkælelse. Vores butikker står klar til at tage godt imod dig, så du kan få den bedste oplevelse. 

Tag til Black Friday i Viborg

Hvis du føler, at det er tid til lidt selvforkælelse, så er Black Friday det oplagte tidspunkt at tage afsted. Her får du nemlig lækre mærker og god kvalitet til virkelig gode priser. Mangler du et par nye lækre sko til dig selv? Eller hvad med en kjole til jul? Du kan finde det hele hos Sct. Mathias Centret.

Black Friday er også et oplagt tidspunkt at starte dine julegaveindkøb. Det brede sortiment giver dig nemlig mulighed for at finde noget for enhver smag. Og med de vilde tilbud kan du endda spare penge. De skønne butikker i vores center kan derfor hjælpe dig med at nå tidligt i mål med julegaverne i år. 

Forkæl dig selv, en ven, din familie eller kæreste med lækre tilbud fra Black Friday i Sct. Mathias Centret. Vi har noget for alle aldre, så du kan klare alle indkøbene til blandt andet julegaver ét sted.

Nyd udsalget i butikkerne hos Sct. Mathias Centret

Hvad end det regner, sner eller blæser på Black Friday, så kan du stadig få en skøn oplevelse i vores center. Her er du nemlig beskyttet mod vind og vejr, så du kan nyde de skønne tilbud uden bekymringer. 

Er du kommet til Sct. Mathias Centret i bil? Så kan du nyde godt af hele tre timers gratis parkering. På den måde har du mulighed for at nyde dagen uden stress og jag, så du kan få mest muligt ud af din shopping. Samtidig kan du også få glæde af nemt at kunne få dine indkøb lagt i bilen.

Der er dermed mange fordele til at tage forbi vores hyggelige center, når du skal udnytte tilbuddene til Black Friday. Nyd dagen for dig selv, eller tag afsted sammen med godt selskab. Hos os kan du altid få en skøn oplevelse.

Forkæl smagsløgene, mens fødderne tager en pause

Hos Sct. Mathias Centret finder du naturligvis smagfulde spisesteder. Det betyder, at du kan give benene en pause, mens du får dig en lækker bid mad. Så er du hurtigt klar til at shoppe videre, når maven er tilpas, og fødderne har fået et hvil. 

Vi glæder os derfor til at se dig til en skøn dag med flere muligheder for selvforkælelse i Viborg. Lige meget hvad du er på jagt efter, så du kan finde den rette løsning blandt vores butikkers brede udvalg. 

Kig forbi, og lad dig blive inspireret af de vilde tilbud. 

Se alle de vilde Black Weekend tilbud