Klar, Parat, Bag - med Micki Cheng

Dato
søndag d. 3. december
Tidspunkt
11:00
-
14:00

Deltag i Sct. Mathias Centrets store kagedyst!

3. december kl. 11-14 kan du deltage i Sct. Mathias Centrets store kagedyst med selveste Micki Cheng som dommer og vært.
Er du en af dem, der sidder klistret foran skærmen, når amatørbagerne pisker, bager og pynter? Måske du selv går med en lille bager eller konditor i maven og har lyst til at prøve at være med i en bagekonkurrence? Så har du alletiders chance nu.

Sådan deltager du:

Vi skal bruge 8 amatørbagere, der vil være med i Sct. Mathias Centrets store kagedyst, hvor der skal fremtrylles et sandt kagemesterværk.

For at være med i konkurrencen, skal du deltage på Sct. Mathias Centrets facebookside, hvor du i kommentarfeltet skal uploade et billede af en af dine flotteste, sjoveste eller mest imponerende kager, du har bagt. En lille kagejury kigger alle billederne igennem og udvælger kagerne - deltagerne får herefter direkte besked på opslaget.

OBS: Bliver man udvalgt som en af de 8 finalister i Sct. Mathias Centrets store kagedyst, skal man kunne møde op i Sct. Mathias Centret søndag 3. december, hvor selve kagedysten afvikles. Her skal du som finalist medbringe din kage og det tilbehør, du skal bruge for at pynte færdigt og lave det bedste resultat.

Micki Cheng overvåger og bedømmer løbende finalisternes flotte arbejde. Bagefter smages der på sagerne og vinderene kåres.

Du har også mulighed for at købe hans kogebøger og få den signeret mellem kl. 13.10-13.30

Held og kagelykke!

Se flere aktiviteter

Mød musen Mathias
Læs mere
Julenisselandskab
Læs mere
Mød julemanden i Sct. Mathias Centret
Læs mere