Tøm MENY på 2 min.

Dato
torsdag d. 23. november
Lokation
MENY

Tøm MENY på 2 minutter med din bedste ven

I Sct. Mathias Centret sætter vi den fedeste præmie på højkant!
Du og din bedste ven får mulighed for at tømme MENY i Sct. Mathias Centret 23. november, 2023 - I har hele 2 minutter til det! Deltag i konkurrencen på Sct. Mathias Centrets instagram.
Vi trækker en heldig vinder 13. november, som får direkte besked via instagram. 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Sct. Mathias Centret i samarbejde med MENY. 
Præmie: Vinderen og en ven kan tømme MENY i Sct. Mathias Centret på 2 minutter. Præmiens værdi er op til 4000 kroner pr. vinder - en samlet værdi på op til 8.000 kroner (gældende for to personer ). Ved deltagelse giver du tilladelse til, at vi på dagen må filme dig og din ven, hvis du bliver den heldige vinder. Samtidig giver du tilladelse til, at vi* må offentliggøre filmen på Facebook og på Instagram.

Andre betingelser
  • Vinderne skal kunne “tømme MENY” den 23. november kl. 9. Vinderne får en indkøbsvogn hver og 2 minutter til at “tømme Meny”.
  • Man må kun tage ét eksemplar af hver vare, og det er butikkens indkøbsvogne der skal bruges til at samle varerne i.
  • Varerne kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.
  • Der må ikke hentes varer i kiosken.
  • Aldersbegrænsning for alkoholpræmier: Deltagelse i konkurrencen indebærer, at man accepterer, at man skal være over 18 år for at kunne hente vin og spiritus som præmier.

*Indløsningen af præmien, dermed afholdelse af ”tøm MENY” vil ske den 23. november 2023 kl. 9.00 i MENY-butikken i Sct. Mathias Centret, Viborg. MENY og Sct. Mathias Centret, herunder Sct. Mathias Centrets bureau Black Bird & Co, forbeholder sig retten til at filme på dagen ved indløsning af præmien, offentliggøre vindernes navne og eventuelle fotos og film på centret hjemmeside og sociale medier. Derudover forbeholder Dades A/S sig også retten til at bruge fotos og film på tværs af deres øvrige danske centres kanaler i tilfælde af lignende samarbejde med MENY. 

Kontakt til vinderen

Vinderen kontaktes via DM Instagram i perioden fra 13. - 17. november 2023. Vinderen får 2 dage til at svare tilbage. Hvis vinderen ikke svarer tilbage inden de 2 dage er gået, trækkes der en ny vinder.

Se de generelle konkurrencebetingelser her 

Se flere aktiviteter

Mød musen Mathias
Læs mere
Julenisselandskab
Læs mere
Mød julemanden i Sct. Mathias Centret
Læs mere