Vinterferie i Sct. Mathias Centret

Dato
fredag d. 9. februar -
søndag d. 18. februar

Søde sager og oplevelser for hele familien


Syrlige vingummier, salt lakrids, saftige bolsjer, sød chokolade? Det kan være svært at vælge, når man er omringet af så mange fristende valgmuligheder! Men i vinterferien behøver du slet ikke at vælge, for Sct. Mathias Centret er som en bland-selv pose af sjove aktiviteter og søde oplevelser for hele familien.

Vi har fyldt centret med søde figurer, farverige hoppeborge og festlige børnebilletter, så du skal bare sørge for at have tid nok til at nyde én af hver.

OBS! Alle de søde figurer og aktiviteter kan gøre selv de mest standhaftige slikfornægtere sukkertrængende, så husk at være ekstra grundig med tandbørsten, når du har besøgt Sct. Mathias Centret i vinterferien.

Vinterferiens sødeste børnebillet

Køb den i MENY 9.-18. februar.

Hoppeborg

I vinterferien flytter Sct. Mathias Centrets helt egen hoppeborg ind og alle børn er inviteret.

Læs mere her

Gratis hinkebaner og labyrinter

Farvelæg de søde sliktegninger

Besøg Sct. Mathias Centret i din vinterferie

Tag til Viborg i Sct. Mathias Centret i din vinterferie, og få en skøn tur med familien. Du kan bruge mange hyggelige timer hos os, da vi har et hav at skønne butikker for både store og små. Derudover kan du besøge vores hyggelige spisesteder, hvor du kan få en god kop kaffe og en dejligt måltid mad. Besøg os i skolernes vinterferie, og nyd alt, hvad vi har at byde på.

Udforsk Viborg i din vinterferie

Der er mange forskellige destinationer i verden, som er fantastiske. Men hvis du ønsker at holde vinterferie i Danmark, så er Viborg er helt klart et besøg værd. Byen byder nemlig på mange oplevelser. Det er en af landets ældste byer, og derfor er den rig på historie samt naturskønne omgivelser. Det giver dig mange muligheder for at gå på opdagelse i den jyske by. Oplev også skønne hoteller og gode restauranter. 

Du og familien kan blandt andet besøge de mange spisesteder i Sct. Mathias Centret. Her finder du børnevenlige caféer og restauranter, hvor der er noget for enhver smag på menukortet. Hold for eksempel en pause fra jeres sightseeing, og få lidt varme i de røde kinder, imens I deler et dejligt måltid sammen. 

Besøg vores mange butikker

Hvis I trænger til lidt ekstra forkælelse, så kan du og familien også kigge ind i vores mange butikker. I Sct. Mathias Centret kan du finde alt fra børnetøj til sko og tasker, så både små og store kan komme hjem med souvenirs fra ferien. 

Gik pakningen lidt for hurtigt? Hvis du har glemt tandbørsten på badeværelset derhjemme, eller du ikke fik pakket ekstra strømper til børnene, så kan du finde det i vores butikker i Sct. Mathias Centret. Vi kan hjælpe dig med det meste, så din hyggelige ferie kan fortsætte uden bekymringer. 

Kig forbi Sct. Mathias Centret, og få mere ud af vinterferien. Når du besøger Viborg, så er centeret helt sikkert et stop værd. Vi glæder os til at se dig.