Gaveidéer

Sæsonens gaveindkøb

Konfirmationsgaver

Find inspiration her

Alle gaveguides

Gaver til ham
Læs mere
Firmagaver
Læs mere
Gaver til barnedåb
Læs mere
Personlige gaver
Læs mere
Fars dags gaver
Læs mere
Mors dags gaver
Læs mere
Studentergaver
Læs mere
Konfirmationsgaver
Læs mere
Bryllupsgaver
Læs mere
Valentines gaver
Læs mere
Gaver til børn
Læs mere
Gaver til baby
Læs mere
Gaver til hende
Læs mere
Værtindegaver
Læs mere

Find sjove gaver til enhver anledning 

Uanset hvilken anledning du skal bruge en gave til, så kan du hente god inspiration hos butikker hos Sct. Mathias Centret i Viborg. Skal du derfor finde den helt rette fødselsdagsgave til din mor? Eller hvad med en julegave til kæresten? Vi kan tilbyde noget for enhver smag.

Der er dermed god grund til at kigge forbi vores hyggelige center. Her kan du samtidig også nyde en skøn dag og eksempelvis forkæle dig selv med lækker mad fra vores fristende spisesteder

Opdag personlige gaver hos os

Den perfekte gave er ofte noget, der er velovervejet og tiltænkt gavemodtageren. Er dit barn eksempelvis helt vild med dukker? Så har du her en god og personlig gave. Eller måske er din kæreste helt vild med fitness? I så fald er noget praktisk træningstøj og udstyr en oplagt mulighed.

Sagt med andre ord er der altså god grund til at holde øjnene åbne, når du skal finde den helt rigtige gave. Heldigvis har vores butikker et bredt sortiment af spændende produkter, der kan tiltale enhver. Det vil sige, at du nemt kan få gode gaveidéer hos os.

Af den grund kan du med fordel gå på opdagelse i vores center og finde inspiration til blandt andet den perfekte julegave. Så længe gaven er valgt med omtanke, er det nemlig svært at ramme helt skævt. Det er jo som oftest tanken, der tæller. 

Skab glæde med gode gaver

Fra mors dag og fars dag til konfirmation og pension. Der er mange tidspunkter, hvor en gave er på sin plads. Ved at lade dig friste af vores udvalg kan du opleve, at vi har en løsning i alle prisklasser. Modtageren vil som oftest værdsætte din omtanke uanset prisen.

Er du derfor på jagt efter den rette overraskelse til en, du har kær? Så kig forbi vores center. Butikkernes personale står gerne klar til at hjælpe dig, så du kan finde den helt rigtige løsning til netop dit behov. Fra fine smykker til praktisk tøj - du kan få inspiration til de bedste gaveidéer hos os. 

Få styr på dine julegaver, fødselsdagsgaver eller noget helt tredje hos Sct. Mathias Centret. Når du bevæger dig rundt blandt vores flotte udvalg, kan du også opleve, at du selv bliver fristet. På den måde kan du faktisk være med til at gøre gaveindkøbene nemmere for dine nærmeste. Du kan nemlig hurtigt få lavet en ønskeliste til dig selv, når du besøger vores center.