Kalendergaver

Find kalendergaver til både store og små

Leder du efter gode kalendergaver til én, du har kær? Julen byder på en masse forskellige traditioner, og én af dem er eksempelvis pakkekalendere. Det er ofte forældre, som giver deres børn hyggelig kalendergaver i de 24 dage op til jul, men du kan også sagtens forkæle en god ven, din kæreste eller et andet familiemedlem med små, lækre kalendergaver. 

Oplagte kalendergaver til dine børn 

Gør ventetiden til juleaften sjovere med kalendergaver. De lange 24 dage op til jul kan føles som en evighed for de yngste familiemedlemmer, men med en pakkekalender kan du hygge lidt ekstra om dit barn i løbet af december. 

Når du skal lave en god pakkekalender, så handler det bare om at lade fantasien få frit spil. Du kan eksempelvis forære dit barn legetøj, tøj, søde sager samt meget andet, som du ved dit barn elsker. 

Gaverne kan fås i mange forskellige prisniveauer, og du kan blandt andet gøre sådan, at gaverne lørdag og søndag er en smule større end de andre dage. Så er der en smule forskel på weekenderne og hverdagene. I Sct. Mathias Centret finder du gode butikker, hvor du kan vælge en masse fine kalendergaver til dit barn. 

Vælg gode kalendergaver til teenageren 

Har du en teenager, som du vil forkæle i december? I Sct. Mathias kan du også få kalendergaver til ham eller hende. Her kan du vælge alt cremer, dufte samt andre produkter indenfor personlig pleje, til et fint smykke, som et armbånd eller en ring.

Du kan også vælge at give en oplevelse i kalendergave, så dig og dit barn kan nyde kvalitetstid sammen. Tag eksempelvis din søn eller datter med i biografen, og se en god film adventssøndag. 

Forær din kæreste kalendergaver 

Kalendergaver er som sagt ikke kun for børn. Du kan nemlig også glæde din kæreste med små, hyggelige gaver i løbet af december. Det behøver nemlig ikke at være dyre gaver. Uanset hvad du forærer ham eller hende, så kan du vise stor omsorg og omtanke med en lille gave. Du kan blandt andet lave en sjov pakkekalender, hvor du samler hans eller hendes yndlingssnacks. 

Uanset hvem du vil forære kalendergaver denne jul, så kan du altså finde gode gaveidéer i Sct. Mathias Centret. Vi glæder os til at se dig.