Kidz Club

Kære kunde. Til årsskiftet lukkes Mathias Kidz Club app ned. Vi vil fremadrettet fokusere på bedre digitale produkter, flere aktiviteter og tilbud til børn og voksne. Du kan følge med i i alle kommende aktiviteterne på vores hjemmeside eller nyhedsbreve. Du vil selvfølgelig have mulighed for at bruge dine optjente point frem til årsskiftet på de allerede eksisterende præmier. Tusind tak for at have bakket op om app’en. Vi glæder os til at se jer i centret til masser af shoppingoplevelser og sjove aktiviteter. Bedste hilsner Sct. Mathias Centret.

Mathias Kidz Club app'en er desværre ude af drift

Det er derfor på nuværende tidspunkt ikke muligt, at indløse samlemærker. Vi beklager meget.

Yderligere spørgsmål kontakt mail@sctmathiascentret.dk

Velkommen til Mathias Kidz Club

Mathias Kidz Club er en GRATIS klub for alle børn, som elsker gaver og at gå på opdagelse. 

Saml mærker og shop i Kidz Webshoppen

Udforsk Sct. Mathias Centret og saml mærker, der kan ombyttes til fede gaver i Kidz Shop. Shoppen finder du i Kidz Club app’en. Mærkerne bliver gemt i et smart samlehæfte i app'en, så du nemt kan holde styr på dem. 

Find QR-koder rundt omkring i centret og få samlemærker, når du scanner dem. Én gang om ugen, kan du få hele 3 mærker i samlehæftet, hvis du scanner uge-koden på den store hvide info-søjle overfor Pieces, Wagner og Sct. Mathias Ure-Guld. 

Du kan også indsamle mærker, hver gang centermaskotten Mathias er på besøg i centret fredag og lørdag. Du skal bare scanne QR-koden på hans t-shirt.

Husk, at tilmelde dig Mathias Kidz Club nyhedsbrev samt push-beskeder ved indmeldelse, så du ikke går glip af Kidz Club-events, mærkejagt og konkurrencer henover året. 

Kidz Club for hele familien

Hent app’en og tilmeld alle ungerne i familien, så I kan komme i gang med at samle mærker allerede i dag! Som velkomst får du 3 GRATIS samlemærker for hvert barn du tilføjer – op til max 5 børn.

Husk, at indtaste børnenes fødselsdato, så får de en lille fødselsdagsoverraskelse. Børn kan være medlem af Kidz Club til og med 12 år. 

 

Vilkår

For at kunne scanne og taste koderne, skal du have slået geolocation til i din telefon for denne App.

For at undgå snyd, ser vi os nødsaget til kun at udlevere produkterne købt i Kidzshoppen til forældre, bedsteforældre og børn under 13 år i følge et voksent familiemedlem, ved at vise App'en til medarbejderen i de respektive butikker.

Hverken medlemsskab eller samlemærker er købsbetinget. Samlemærkerne kan ikke veksles til kontanter. Du kan til enhver tid udmelde dig af Mathias Kidz Club.

OBS! Vi forbeholder os ret til at slette konti, vi mistænker for snyd.

Kom de nyeste tendenser i lommen

Download Sct. Mathias Centret's app og få nyheder, inspiration og masser af fordele direkte på din telefon. Med app'en optjener du point, hver gang du besøger centret. Point, der kan indløses til lækre præmier i præmieshoppen og eksklusive tilbud.

Download app'en