Flying Tiger Copenhagen

Se på kort
Fredag: 08:30 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Lukket
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Alt til kreativ udfoldelse, gaveidéer, indretning, festlig pynt og meget mere
Nye varer hver måned
Sjove og anderledes design, der er til at betale
Alle produkter er testede for uønsket kemi for din sikkerhed

Besøg en legende verden 

Velkommen til Flying Tiger Copenhagen – en invitation til et rigere liv.

Flying Tiger Copenhagen ønsker at skabe produkter, som bringer folk tættere sammen. Hos Flying Tiger Copenhagen i Sct. Mathias Centret finder du ikke kun flot design. Her finder du også sjove produkter, som gør folk glade og vil få dig til at smile. 

Blandt sortimentet finder du mange forskellige gaveidéer. Du kan finde alt fra sjove gaver til de yngste i form af spil og bamser samt hobbyartikler som for eksempel diverse perler, perleplader, papir, sakse og meget mere. Derudover kan du udforske de mange fine produkter til boligindretning, som også kan fungere som en skøn gave.

Hver måned lancerer Flying Tiger Copenhagen en række nye produkter, som kan glæde dig eller en af dine kære.

Pynt op til fest med Flying Tiger Copenhagen

Hvis du skal holde fest, hvad enten det er en fødselsdagsfest, dåbsfest eller julefest, så kan du finde festartikler i Flying Tiger Copenhagen butikken i Sct. Mathias Centret som har alt, hvad du skal bruge for at pynte farverigt, sjovt og festligt op, så stemningen er helt i top til din fejring. 

Flying Tiger Copenhagen tilbyder alverdens forskellige pyntegenstande til forskellige højtider. Når kalenderen siger henholdsvis påske, halloween eller jul, så vil du finde et stort udvalg af alt fra påskeharer til græskar til nisser.

Flying Tiger Copenhagen
Telefon 87 25 48 10
Mail dk01042flyingtiger.com
www.flyingtiger.com

Lignende butikker

Bog & idé
Læs mere
Sportmaster
Læs mere

En invitation til et rigere liv

Hos Flying Tiger Copenhagen designer vi ikke for at få produkter til at se pæne ud. Vi designer for at få folk til at føle sig godt tilpas.

Uanset om vi designer ekstraordinære produkter til hverdagslivet, eller gør hverdagsprodukter ekstraordinære, ønsker vi at bringe dig noget, der kan bringe dig tættere på en anden person.

Ting der får dig til at smile. Gaver, du vil give. Sager, du føler trang til at prøve og desperat ønsker at dele med andre.

Fordi den virkelige værdi ikke ligger i de produkter, vi ejer, men i de oplevelser, vi deler. Hver måned lancerer Flying Tiger Copenhagen en række nye produkter. Ting du har brug for. Ting du drømmer om. Ting du ikke vidste eksisterede.

Produkter lavet med tanke på dig og de ressourcer, vi deler. Hver især designet til at gøre de ting mulige, som du holder af.

Et rigere liv koster ikke en formue. I hvert fald ikke hos Flying Tiger Copenhagen.