Sct. Mathias Apotek

Se på kort
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Lukket
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00
Click & Collect
Viborg gavekort modtages

Kom forbi dit lokale apotek i Sct. Mathias Centret

Skal du hente medicin eller købe vitaminer og personlig pleje? Find det i dit lokale apotek i Sct. Mathias Centret i Viborg. Her kan du få hjælp af vores dygtige personale, som har en stor faglig viden, hvis du har spørgsmål.

Køb vitaminer og andre piller i håndkøb på apoteket

Når du besøger apoteket i Sct. Mathias Centret, så kan du hente alt fra vitamin- og hovedpinepiller i håndkøb. Butikken har nemlig et stort lager af diverse præparater, som ikke kræver en recept fra lægen. 

Derudover har butikken også et stort sortiment indenfor personlig pleje, heriblandt blødgørende hudpleje til hele kroppen. Apoteket i Sct. Mathias Centret har et flot udvalg af sunde, naturlige og milde produkter, som er plejende for din krop. Du finder blandt andet mærker som A-derma og Vichy, der passer godt til dig med en sensitiv hud. 

Få din medicin i vores apotek

Du kan naturligvis også hente din medicin på recept i vores apotek. Du møder altid venlige medarbejdere, som kan hjælpe dig godt på vej, hvis du har brug for vejledning angående lægens recepter. Du er altså mere end velkommen til at stille spørgsmål til personalet angående korrekt medicinindtagelse, bivirkninger og meget mere, inden du går hjem med medicinen. På den måde kan du nemlig føle dig tryg og sikker vedrørende din behandling. 

Så kom forbi apoteket i dag, og få sikker og professionel rådgivning angående din medicin. Vi ses i Sct. Mathias Centret.

Lignende butikker