Sct. Mathias Ure-Guld

Se på kort
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:30 - 18:00
Modtager Viborg gavekort

Sct. Mathias Ure-Guld 

Leder du efter en flot gave? Eller trænger du måske selv til et nyt ur? Så kom forbi Sct. Mathias Ure-Guld i Sct. Mathias Centret i Viborg. Vores udvalg af blandt andet smykker til mænd og ure til kvinder har noget for enhver smag.

Om end du foretrækker smykker i guld eller sølv, så hjælper vi gerne med at finde frem til eksempelvis de helt rigtige halskæder. Spørg derfor endelig vores personale til råds, hvis du har brug for hjælp.

Oplev service i særklasse

Hos Sct. Mathias Ure-Guld står vi for kvalitet, faglig rådgivning og ikke mindst god service. Du kan finde et stort udvalg af de flotteste brands blandt vores brede sortiment. Vi har derfor naturligvis noget til enhver smag og i enhver prisklasse. Det vil sige, at vi har alt fra modemærker til eksklusive ure og smykker. 

Kig ind, og bliv mødt af vores kompetente og faglærte personale. De står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan opleve vores fantastiske service. Du kan også med fordel besøge Sct. Mathias Centrets andre spændende butikker. Eller hvad med at nyde en lækker bid mad hos et af de smagfulde spisesteder? Der er mange muligheder, når du besøger os.

Lignende butikker