Pieces

Se på kort
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Lukket
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00
App fyldt med de nyeste tilbud
Viborg gavekort modtages
Designunivers med stort udvalg af trendy tøj til kvinder
Little Pieces til helt unge piger og Pieces Maternity med ventetøj
Inspiration til unge kvinder til legende og gennemførte looks

Udforsk udvalget af modetøj i Pieces

Hos Pieces i Sct. Mathias Centret kan du finde lækre styles til den modebevidste kvinde. Det danske tøjmærke byder på både klassisk og trendy mode til din garderobe, så du altid kan føle dig smuk og godt tilpas.

Skab dit personlige look i Pieces

Kom ind og oplev det lækre tøj på hylderne i Pieces. Her kan du finde nye kollektioner med alt fra jeans, nederdele og kjoler til undertøj og accessories. Med andre ord, så kan du altså finde alt, hvad du skal bruge for at skabe et flot outfit, som passer til din personlighed.

I Pieces kan du både finde gode basisvarer samt klassisk og tidløst tøj, men du kan også købe sjove og farverige styles, der følger de nyeste trends. Pieces er nemlig et dansk modebrand, som kan lidt af det hele.

Pift dit outfit op med fine accessories

Udover flot modetøj, så har Pieces også et stort sortiment af forskelligt tilbehør. Det gælder eksempelvis bælter, strømper, tasker og meget mere, så du kan give dit look endnu mere personlighed og kant. 

Derudover har Pieces en flot kollektion af smykker i guld og sølv, som du kan kombinere med dine yndlingsitems. Her kan du få alt fra øreringe til halskæder, som kan bruges til både hverdag og fest.

Så kom forbi os i dag, og find dine favoritter i Pieces samt vores mange andre butikker i Sct. Mathias Centret. Når du besøger os, så har du gode muligheder for at finde flot modetøj.

Lignende butikker

Frølund
Læs mere
Sct. Mathias Ure-Guld
Læs mere