Søstrene Grene

Se på kort
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:30 - 18:00
Modtager Viborg gavekort
En vidunderlig verden af alt fra madvarer, interiør og malergrej
Nye varer hver uge
Gode fund, kreativ inspiration og ærlig ansvarlighed

Søstrene Grene 

Søstrene Grene grundlagde den første butik i 1973 i Aarhus. Siden da er den danske butikskæde vokset til at have 55 butikker i Danmark. Samtidig kan du finde Søstrene Grene i hele 15 andre lande.

Besøg os i Sct. Mathias Centret i Viborg. Vi har hver uge nye varer på hylderne, så du kan blive glædeligt overrasket hver gang. Den konstante fornyelse sikrer nemlig, at vores kunder får en ny og spændende oplevelse hver gang, de besøger os.

Bliv inspireret af vores spændende varer

Vi arbejder på at kunne tilbyde dig alt det, du står og mangler i hverdagen året rundt. Det er blandt andet derfor, at vores sortiment favner så bredt. Du kan nemlig finde alt fra madvarer til interiør til malergrej hos os. 

Vores butik er indrettet med henblik på at inspirere både krop og sjæl. Det er også derfor, at du altid kan forvente at opleve smuk, klassisk musik hos os. Derudover forsøger vi at skabe så god en stemning som muligt med vores hyggelige gange og kreative opstillinger. 

Bliv inspireret af vores vidunderlige verden, og glæd dig over de gode fund i butikken. 

Besøg Søstrene Grene i Viborg

Vi glæder os altid til at tage imod dig i vores hyggelige butik, der bugner af overraskelser bag hvert hjørne. Du kan med fordel benytte dig af de andre spændende butikker i Sct. Mathias Centret. Eller hvad med at nyde en lækker bid mad hos vores smagfulde spisesteder?

Besøg et shoppingcenter fyldt med spændende muligheder og oplevelser. Og når du lægger turen forbi Søstrene Grene, kan du med fordel gå på opdagelse i vores forskellige varer. 

Lignende butikker