Butik til leje

Find ledige butikslokaler hos Sct. Mathias Centret i Viborg. Vi har løbende en tilpasning af vores udvalg af butikker. Har du en drøm om at åbne shop hos os? Kontakt os for at høre mere om mulighederne for leje af ledige butikker.  

Sct. Mathias Centret – Midtjyllands hyggeligste shoppingcenter

Afhængig af hvilken dag på ugen, besøger mellem 5.000-8.000 mennesker dagligt Sct. Mathias Centret og årligt har vi 2,9 millioner besøgende.

Vi har 35 fristende butikker i 2 plan, fordelt på 14.500 m2 med en Meny og 6 smagfulde spisesteder.

Med den ene udgang til gågaden, er Sct. Mathias Centret stærkt forankret i Viborg og med et tæt samarbejde med byens handelstandsforening.

Med kun 3 min. gang til bussen og 6 min. til tog, er der ikke lang vej til en god shoppeoplevelse, hvor vi også tilbyder 2 timers gratis parkering. 54% af kunderne kommer i bil til Sct. Mathias Centret.

45% af kunderne besøger Sct. Mathias Centret en eller flere gange om ugen og den gennemsnitlige alder er 43 år. 66% af kunder kommer fra Viborg og kvinderne udgør 70% af kunderne.

Indkøbscentrum for hele familien

Viborg er en gammel købstad med et yderst attraktivt handelsmiljø og et stort opland. Sct. Mathias Centret har bidraget til, at gøre byen til det, den er i dag: Et moderne, attraktivt og dynamisk handelscenter for hele Midtjylland.

Vi varetager dine interesser

Sct. Mathias Centret ejes af Dades, som er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring med investering i og forvaltning af attraktive og velbeliggende ejendomme, og har i dag inden for ejendomsinvestering og -administration og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

Tag en uforpligtende snak med os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Det er både uforpligtende og diskret. På den måde har du rig mulighed for at høre, om dit butikslokale skal placeres blandt de 34 spændende butikker, du finder i vores dejlige center. 

Føler du, at din nye butik vil passe godt ind blandt vores andre forretninger? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi glæder os til at se, hvad vi sammen kan finde ud af.

Kontakt

Leasing manager
Kim Huus
[email protected]
21 61 46 49