Find vej

Det er nemt at finde vej til Sct. Mathias Centret. Vi er nemlig placeret lige midt i Viborg. Den ene af vores udgange er endda rettet direkte mod gågaden. Derfor er det næsten svært ikke at finde frem til vores dejlige center. 

Sådan kommer du frem

Hos Sct. Mathias Centret tilbyder vi tre timers gratis parkering flere steder - blandt andet i P-huset samt omkring vores center. Der er derfor en oplagt mulighed for at tage bilen, når du besøger os. Hvis du vil bruge GPS for at finde frem, så bør du søge efter Fishers Plads i Viborg. På den måde vil du ankomme direkte ved parkeringspladserne foran centeret.

Det er også let og smart at tage bussen. Du kan både stå af ved Gravene/Jernbanegade og Sct. Jørgens Vej. Derfra er der i gennemsnit kun omkring tre minutters gang, før du ankommer foran Sct. Mathias Centret.

Hvis du ankommer med tog, så tager det kun lidt over fem minutter på gåben at komme hen til vores center. Du skal bare følge Toldbodgade ned til den lille rundkørsel. Derfra følger du den tredje afkørsel op til centeret.

Vi glæder os til at se dig.