Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser for Facebook
Gælder for konkurrencer på Centrets Facebook-side.

Sådan deltager du:
Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfeltet, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Facebook i kommentartrådens svar-funktion og via Messenger, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes.

Husk at præmien skal afhentes inden for tre uger. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til centret inden for 3 uger efter, at vinderen er blevet kontaktet, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Facebook med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Facebook-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for Instagram
Gælder for konkurrencer på centrets Instagram.

Sådan deltager du
Like Instagram-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Instagram med en privatbesked, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af,
at retningslinjerne for brugen af Instagram overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Instagram. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Instagram med yderligere information. 

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder og Black Bird & Co har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler
kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Instagram-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Instagram. Instagram har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for TikTok
Gælder for konkurrencer på centrets TikTok.

Sådan deltager du
Like TikTok-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på TikTok med en privatbesked, når konkurrencen er slut, og vinderen er fundet. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af TikTok overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på TikTok. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen? 
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på TikTok med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle TikTok-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med TikTok. TikTok har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Hvor finder jeg toiletter?

Du finder toiletter ved siden af spisestedet D-Let på 1. sal.

Hvor finder jeg en hæveautomat?

Du finder en hæveautomat ved siden af spisestedet D-Let på 1. sal. og ved bunden af rulletrappen.

Hvor finder jeg en butiksoversigt, så jeg kan få overblik over butikkerne i Sct. Mathias Centret?

 Du finder en butiksoversigt ved indgangen fra parkeringspladsen eller ved indgangen fra gågaden.

Hvordan udtrækkes vindere ifm. konkurrencer?

Du får besked på mail, hvis du har vundet en konkurrence – HUSK at medbringe vindermail (evt. printet), når du afhenter din præmie.

Hvor længe er der gratis parkering?

Du får 3 timers gratis parkering, når du besøger Sct. Mathias Centret.

Ved spørgsmål til parkering eller p-afgift – hvem kan jeg kontakte?

Centervagten eller centerkontoret (centerkontoret ligger ved siden af spisestedet D-Let på 1. sal).

Der har været et uheld – hvem kan jeg kontakte?

Centervagten eller centerkontoret.

Jeg har observeret en skade i centret – hvem kan jeg kontakte?

Centervagten eller centerkontoret.

Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse i en butik – hvem kan jeg kontakte?

Centervagten eller centerkontoret.

Er det muligt at købe et gavekort til Sct. Mathias Centret?

Ja, du kan købe gavekort til centret i Meny.

Hvor kan jeg læse om aktiviteter/events i centret?

Du kan læse mere om aktiviteter og events i centret HER

Jeg vil gerne søge job i en af butikkerne i Sct. Mathias Centret – hvor kan jeg se ledige stillinger?

Du kan se ledige stillinger på butikkernes egne hjemmesider.

Er der en vagt i centret? Hvor kan jeg finde oplysning om sikkerhed/brandalarm?

 Ja, der er en vagt i centret i hele åbningstiden. Oplysninger om sikkerhed/brandalarm findes på oversigtskort ved alle indgange til centret.

Jeg har glemt en ejendel i centret – hvor kan jeg afhente glemte sager?

Kontakt centervagt eller centerkontoret på 1. sal ved siden af spisestedet D-Let.

Er der WiFi i centret? Og mulighed for at oplade min telefon?

Ja, der er WiFi i hele centret. Hos nogle af vores spisesteder, har du mulighed for at oplade din telefon, hvis du medbringer egen lader.

Hvilke handicaphensyn er der i centret?

Der findes elevator til alle plan i centret.

r der områder uden for centret, hvor det er tilladt at ryge? Og gælder de samme regler for e-cigaretter?

Rygning henvises til uden for centret i det fri og det samme gælder e-cigaretter.

Er det muligt at leje et butikslejemål til åbning af egen butik?

Ledige lejemål er tydeligt markeret i centret. Kontakt venligst leasing manager Kim Huus på [email protected] med henvendelser derom.

Er det muligt at leje et kontorlejemål?

Nej, det er det ikke.

Er det muligt at leje en fast parkeringsplads?

Nej, det er det ikke.

Afholdes der stadepladser på torvet i centret? Og er det muligt at leje en stand?

Ja, det gør der. Kontakt venligst centerkontoret vedrørende leje af stadeplads.

Hvor finder jeg en pakkeboks i centret? Og hvilke pakkebokse er tilgængelige?

Der findes 2 pakkebokse i Sct. Mathias Centret – Instabox og Budbee findes ved siden af spisestedet D-Let på 1. sal.

Hvor finder jeg Centerkontoret?

 Centerkontoret ligger ved siden af spisestedet D-Let på 1. sal.

Hvilket telefonnummer kan jeg kontakte Sct. Mathias Centret på?

Du kan ringe på nummer 86 61 21 33, som stiller videre til en telefonsvarer.

Hvordan kommer jeg til Sct. Mathias Centret med offentlig transport?

Kør til rutebilstation eller banegård og gå ad Toldbodgade mod Lille Sct. Peder Stræde.

Hvordan kommer jeg til Sct. Mathias Centret i bil?

Kør til Lille Sct. Peder Stræde og parker på en af de 550 gratis p-pladser.

Hvordan produceres Sct. Mathias Centrets tryksager?

Vi producerer tryksager på FSC certificeret papir, hvilket betyder, at papiret har en bæredygtig livscyklus.