Fars dags gaver

Find fars dags gaver til din kære far

Leder du efter en særlig og unik gave, som du kan give din far på fars dags? Hos Sct. Mathias Centret kan du få god inspiration til den perfekte gave, så du kan glæde din far den 5. juni. På denne måde kan du sende din far en kærlig hilsen og vise ham, hvor meget du holder af ham.

I vores butikker kan du få alt fra elektronik til smykker, som du kan forkæle ham med. Sct. Mathias Centrets butikker er fyldt med fantastiske gaveidéer, som er ideelle til at gøre din far glad. 

Junk de Luxe hørskjorte - Wagner

Giv personlig pleje i fars dags gave 

Parfumer, ansigtscremer, deodoranter og skægpleje er lækre gaver, som mange mænd vil værdsætte. Personlig pleje er nemlig en oplagt gave til din far, så han kan få en følelse af selvforkælelse hver dag. 

Når det gælder personlig pleje, så er der et hav af muligheder. Der findes flere lækre produkter fra mange skønne brands, som du kan vælge mellem i Sct. Mathias Centrets butikker med personlig pleje. Dermed kan du nemt finde lige de produkter, som din far foretrækker at bruge.

Forær din far en oplevelse i gave

Vil du være sikker på, at din far bliver ekstra glad for gaven? Så skal du give ham en oplevelse sammen med dig. Dette er nemlig en ideel gave, da han vil elske at bruge tid med sine børn - så kan det næsten være ligegyldigt, hvad du finder på af aktiviteter. 

Derfor kan du dog stadig gøre dig umage med at vælge en oplevelse, som du ved, han vil nyde. Er han eksempelvis interesseret i vin eller musik? Så tag ham med til vinsmagning en aften eller invitér ham til en koncert med hans yndlingskunstner. Det kan også være, han er et stort legebarn, som vil elske at spille minigolf eller paintball. Kun din fantasi sætter grænser i dette tilfælde.

Vælg en flot skjorte til din far 

En fars dags gave kan også være sager til garderoben. Giv ham eksempelvis et par fede jeans eller en smart skjorte, som han kan bruge til enhver lejlighed. Det kan føles utroligt dejligt at åbne sit klædeskab og tage noget skønt og behageligt tøj ned fra bøjlerne. Så kan din far føle sig godt tilpas og velklædt hver dag.

Er din far glad for sport? Så er der også gode muligheder for at finde lækkert og komfortabelt sportstøj til alt fra cykling til badminton. I Sct. Mathias Centret kan du besøge vores butikker med træningstøj og -udstyr, som giver de bedste betingelser for at dyrke sin sport til fulde.  

Elektronik er en oplagt fars dags gave

Hvis din far er glad for gadgets, så er elektroniske apparater også en skøn gave til fars dag. Giv ham for eksempel en ny, god højttaler, så han kan nyde spændende og lærerige podcasts eller høre alle sine favoritnumre. Du kan også finde et par gode hørebøffer, som han kan bruge på farten. 

Forær din far en god rom eller gin

En perfekt fars dags gave kan også være spiselig eller drikkelig. Måske har din far en sød tand? Så kan du forære ham en skøn æske chokolade. Eller er han glad for rom, whisky eller gin? Så er dette også en god gave, som han kan nyde, når han skal slappe af efter en lang dag. 

Du kan også vælge at samle en fin gavekurv, du fylder med alle de sager, som du ved, din far elsker. I Sct. Mathias Centrets dagligvarebutikker kan du finde flere gode bud på spiselige og drikkelige gaver. 

Giv din far udstyr til madlavning 

Har din far interesse for madlavning? Så er et par gode knive eller en ny stegepande en skøn gave, som helt sikkert vil glæde ham, når han skal nyde sin hobby. For mange kan det virke afslappende at lave mad eller bage, og hvis man går meget op i det, så er udstyret ikke helt ligegyldigt. Når du vælger denne fars dags gave, så kan du sørge for, at han kan nyde sin hobby i fulde drag. 

Så kom forbi Sct. Mathias Centret i dag, og find den bedste fars dags gave til din far. Vi har gaveidéer i flere prisklasser, så du kan vælge en fin og personlig gave uanset dit budget. Vi glæder os til at se dig.

Andre gaveguides

Guide: Bryllupsgaver
Læs mere
Guide: Studentergaver
Læs mere
Guide: Mors dags gaver
Læs mere