Firmagaver

To Gaveposer I Blå Og Gul Og Et Gavekort Med Grøn Baggrund

Få inspiration til gode firmagaver 

Skal du vælge en god firmagave til dine ansatte? Så kan du finde en masse inspiration her. I Sct. Mathias Centret i Viborg kan du få gaver, der vækker glæde blandt alle dine medarbejdere. Dette gælder uanset, om det omhandler julegaver, fødselsdagsgaver eller gaver til jubilæer. Så læs med her, og find en god gave til alle dine medarbejdere. 

Få firmagaver i alle prisklasser

Hos Sct. Mathias Centret kan du finde et stort udvalg af gaveidéer til dine ansatte. Når du giver firmagaver til jul for eksempel, så handler det mange gange om en broget flok modtagere, og derfor ønsker du sikkert, at gaven skal kunne passe til alle. Det kan dog være en udfordring at vælge en gave, som falder i god jord hos alle dine medarbejdere. 

Hvis du i stedet skal vælge en firmagave, som skal gå til én specifik person, så er det nemmere at gøre gaven personlig, da du kan rette gaven mod hans eller hendes interesser og personlige smag. Dette er for eksempel i tilfælde af et jubilæum. 

Uanset om du skal vælge samme gave til alle, eller du leder efter en personlig gave, så kan du finde det hos os. Du kan få gaver i alle prisklasser hos Sct. Mathias Centret, og du kan vælge mellem alt fra flot service, som kopper, glas og tallerkner, til spændende bøger og behageligt og praktisk træningstøj. 

Vælg en firmagave alle medarbejdere kan bruge 

Du kan vælge mellem et hav af idéer, når du skal finde en firmagave, som alle dine medarbejdere kan få glæde af. Først og fremmest kan du overveje, om du ønsker at forære dine ansatte en oplevelse eller en fysisk genstand. 

Oplevelser er der nok af, og du skal blot vælge den aktivitet, som du forestiller dig, dine ansatte vil blive mest begejstret for. Du kan eksempelvis give dem et årskort til et museum, zoologisk have eller tivoli. Et gavekort til en madoplevelse eller en overnatning et skønt sted i Danmark er også oplagt. Det er noget, der vil falde i god jord hos mange forskellige mennesker. 

Hvis du i stedet vil forkæle dine medarbejdere med en gave, som de kan bruge igen og igen, så kan du blandt andet overveje en genstand, der kan pryde hjemmet. Det kan være alt fra en smuk vase til fine tallerkner, der er en del af et stel, som modtageren kan nyde i flere år. 

Hvornår kan du give dine ansatte firmagaver?

Du kan give dine ansatte firmagaver til flere forskellige anledninger. Det gælder eksempelvis: 

 

  • Jul 
  • Jubilæum 
  • Fødselsdag
  • Bryllup

Hvilke anledninger man vægter højt er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, men mange firmaer vælger at give deres ansatte julegaver samt gaver, når de har jubilæum på arbejdet. 

Det er en god idé, at du tjekker SKATs regler for firmagaver, inden du udvælger den perfekte firmagave. Der er nemlig et loft for, hvor stort et beløb medarbejderen kan modtage, før der skal betales skat af gaven. Derudover kan du som arbejdsgiver – og gavegiver – trække beløbet fra som en driftsomkostning. Så husk at tjekke regler og muligheder først.