Valentines gaver

Hvad betyder kærlighed for dig? Selvom Valentinsdag ofte indtager februar i lyserød pomp og pragt med langstilkede roser og fyldt chokolade, må du gerne gøre den til din egen. Kærligheden kommer i mange former og vi har masser af inspiration til at få romantikken til at blomstre.

Til hende, der giver sommerfugle i maven

Sistie øreringe - Sct. Mathias URE-GULD

Find den perfekte valentinsgave til ham

Valentines billetrulle - Flying Tiger Copenhagen

Overrask partneren med en valentinsgave 

Mangler du idéer til valentinsdag? Så kan du oplagt starte med at vælge den helt rette gave. Den perfekte valentinsgave kan både være en romantisk gave og en personlig gave. Eller hvad med en romantisk middag hos et af de hyggelige spisesteder hos Sct. Mathias Centret i Viborg?

Find god inspiration til dig, der gerne fejrer kærligheden med blandt andet søde sager og personlige gaver. 

Find valentinsgaver til mænd og kvinder

Selvom valentinsdag ofte har fokus på kvinden, så er der stadig god grund til også at forkæle manden. Hvad med at vælge en god flaske vin - eller måske sjove gadgets? En god valentinsgave viser blot, at du værdsætter din partner. Der er dermed ingen faste regler for, hvad du skal vælge.

Romantiske gaver kan være alt fra pæne tasker og flotte smykker til sjove spil og oplevelser. Måske kan dig og din partner godt lide at tage en tur i fitness sammen eller løbe en tur i det fri? Så kan en oplagt gave også være behageligt træningstøj, så I fortsat kan nyde tid sammen, mens I træner.

Der er mange muligheder, når du skal vælge perfekte valentinsgaver. Find derfor inspiration hos Sct. Mathias Centret i Viborg, så du kan forkæle din elskede.

Andre gaveguides

Guide: Studentergaver
Læs mere
herreben over armlænet på en rød sofa med fine sko
Guide: Fars dags gaver
Læs mere
Guide: Mors dags gaver
Læs mere