Normal

Se på kort
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: 09:00 - 14:00
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00

Køb dagligvarer i Sct. Mathias Centrets Normal

Få dine yndlingsprodukter i Normal i Sct. Mathias Centret, og spar penge på kendte mærkevarer. Normal har alt, hvad du skal bruge til hverdagen, da du både kan finde personlig pleje samt rengøringsmidler og andre praktiske produkter til husholdningen.
Normal har et godt sortiment af dagligvarer

Når du besøger vores Normal, så kan du købe mange forskellige dagligvarer, som du ikke kan undvære i hjemmet. Butikken tilbyder blandt andet:

  • Rengøringsartikler
  • Tandbørster og tandpasta
  • Opvaskemiddel
  • Vaskeposer

Udvalget af varer er stort, og så er Normal også kendt for deres “unormale priser”. De har nemlig sat prisen på kendte mærker i bund - også på deres faste sortiment. Så kan du spare penge på alle de produkter, som du foretrækker at benytte i hjemmet.
Få personlig pleje i Normal i Sct. Mathias Centret.

Mangler du i stedet personlig pleje som ansigtscreme, shampoo, kosmetik eller lignende, så kan du også finde dette i Normal. Du finder nemlig alle dine favoritter på hylderne i vores butik.

Derudover byder butikken også på forskellige små overraskelser, hvilket gør, at du muligvis får smidt mere i kurven, end du havde planlagt. Det kan eksempelvis være sjove snacks, som du ikke har set andre steder, eller fine, dekorative nipsting til hjemmet.

Det er altid en unik oplevelse at komme i Normal i Sct. Mathias Centret, så skynd dig forbi i dag. Vi glæder os til at se dig.

Lignende butikker

Søstrene Grene
Læs mere
Mays Sushi & Wok
Læs mere