Pieces

Se på kort
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:30 - 18:00
App fyldt med de nyeste tilbud
Viborg gavekort modtages
Designunivers med stort udvalg af trendy tøj til kvinder
Little Pieces til helt unge piger og Pieces Maternity med ventetøj
Inspiration til unge kvinder til legende og gennemførte looks

Pieces 

Hos Pieces kan du finde tøj til en bred målgruppe af både piger og kvinder. Vi tilbyder nemlig størrelse XS/34 til XL/42. Find lækkert tøj fra danske pieces - eller hvad med nogle trendy accessories? Vi har nemlig de nyeste trends, så du kan finde det helt rigtige til netop dit personlige look.

Besøg vores Pieces butik i Viborg

Vi ser frem til dit besøg i vores fysiske butik i Sct. Mathias Centret i Viborg. Her står vores søde personale klar til at hjælpe og vejlede dig. På den måde finder du let og hurtigt frem til det rette valg for dig. Efterfølgende kan du blandt andet fuldende dit nye outfit med et par smarte sko.

Du har også mulighed for at besøge os online. Vores webshop er nemlig altid åben og klar til at tage imod din bestilling. Benyt derfor gerne www.piecesviborg.dk, hvor du naturligvis finder alt det nyeste, trendy modetøj til damer og piger. Lige meget hvor du vælger at besøge os henne, så ser vi frem til at servicere dig.

Forny din garderobe hos os

Den modebevidste kvinde har derfor god mulighed for at finde lækker kvalitet af blandt andet behagelige jeans, smukke kjoler og flotte smykker hos os. Vores nye kollektioner har noget for enhver smag. Find flot dametøj til garderoben hos Sct. Mathias Centret i Viborg. Vi glæder os til at tage imod dig.

Lignende butikker

Vero Moda
Læs mere
Sct. Mathias Ure-Guld
Læs mere