Vero Moda

Se på kort
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Lukket
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00
Landsdækkende bytte- og returret
Viborg gavekort modtages
Vores kundeservice er unik
Vi er altid smilende, positive og udadvendte

Udforsk Vero Modas udvalg af modetøj

Besøg Vero Moda i Sct. Mathias Centret, og udvælg flotte styles fra den nyeste kollektion. I vores butik kan du finde alt fra basis t-shirts til farverige kjoler, så du kan fylde din garderobe med behageligt og lækkert tøj til både hverdag og fest. Så kan du nemlig føle dig velklædt og godt tilpas til alle anledninger. 

Få mode til alle årstider i Vero Moda

Vero Moda laver enkelt og stilrent design til modebevidste kvinder. I butikken vil du se tøj til overkommelige priser, så alle har mulighed for at klæde sig smukt. Brandet laver også modetøj til alle fire årstider, så du både kan købe en varm og smart vinterjakke til vintermånederne, samt shorts og kjoler til de solrige dage.

Med tøj fra Vero Moda kan du udtrykke din personlighed. Der er nemlig noget for enhver smag, uanset om du er til det farverige eller det klassiske. Derudover vil du føle dig godt tilpas i Vero Modas tøj, da det er enormt behageligt at have på. Derfor er mærket også meget populært hos kvinder i alle aldre.

Så kom forbi Vero Moda i Sct. Mathias Centret, og udforsk de mange varer i butikken. Her finder du flot modetøj, som du kan have glæde af i mange år. 

Lignende butikker