Vero Moda

Se på kort
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:30 - 18:00
Landsdækkende bytte- og returret
Viborg gavekort modtages
Vores kundeservice er unik
Vi er altid smilende, positive og udadvendte

Vero Moda

Vero Moda tilbyder inspirerende og prisvenlige styles i den rigtige kvalitet. Det gør det nemt for unge kvinder at finde det helt rigtige tøj til den rette pris. Samtidig gør vi det på den måde også muligt for kvinder at følge de nyeste tendenser på deres egne betingelser.

Hos Vero Moda i Sct. Mathias Centret i Viborg kan du både finde tidløse outfits, der aldrig går af mode. Du kan også finde sæsonens nye kollektioner, så du altid kan være med på moden og se smart ud. Alle vores varer er prisvenlige, så alle har mulighed for at følge de nye trends. 

Når du har fundet det helt rigtige outfit, så kan du passende kombinere det med en tur forbi en af de spændende skobutikker. Eller hvad med at forkæle dig selv med lidt personlig pleje? Du kan klare det hele hos Sct. Mathias Centret.

 

Find nyt tøj hos Vero Moda i Sct. Mathias Centret

Vi har noget for ethvert behov. Hvad end du mangler søde nederdele, smarte bukser, flotte kjoler eller komfortable T-shirts, så kan du finde det hos os. Som en del af det danske brand, Bestseller, kan du roligt forvente høj kvalitet fra vores store udvalg. Vi tilbyder skønne brands, der kan hjælpe med at friske garderoben op. 

Kom forbi vores Vero Moda butik i Sct. Mathias Centret, og lad dig inspirere af vores udvalg. Der er helt sikkert noget, der kan friste enhver.

Når du handler hos os, kan du på samme tid også få glæde af vores søde personale. De står gerne klar til at hjælpe og vejlede dig, så du altid kommer hjem med det helt rette køb. 

Lignende butikker