Zizzi

Se på kort
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Lukket
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00
Click & Collect
Specialiseret i trend og fitting til størrelserne 42-56
100 dages returret til alle CLUB medlemmer

Hele garderoben til kurvede kvinder i Zizzi Brand Store

I Sct. Mathias Centret kan du besøge Zizzi Brand Store, som har et stort udvalg af modetøj til kvinder i størrelserne 42-60. Her kan du finde forskellige styles til kvinder med kurver, så du kan føle dig godt tilpas på til hverdag og fest. At det er en Brand Store du finder i Sct. Mathias Centret betyder, at butikken er ekstra stor, og at du dermed får et langt større udvalg af modetøj på din shoppetur. Men det betyder også, at du kan finde ALT til din garderobe i Zizzi. I en Zizzi Brand Store kan du nemlig også købe lingeri, sportstøj, nattøj og badetøj i netop din størrelse.

Fremhæv dine kurver med tøj fra Zizzi

Det skal være nemt at finde tøj, uanset hvilken størrelse, du bruger. Derfor har Zizzi tøj til kurvede kvinder, som følger de nyeste og flotteste trends og tendenser. Du kan få alt fra behagelige jeans og bukser til farverige kjoler, så du kan lade din personlige stil skinne igennem hver dag.

Når du vælger det rigtige tøj til din garderobe, slipper du for de værste tøjkriser. Med Zizzis udvalg kan du lave unikke kombinationer, så du kan mixe og matche dine yndlingsgenstande på mange forskellige måder. På den måde får du endnu mere ud af dit tøjskab. 

Vi glæder os til at se dig i Zizzi, og Sct. Mathias Centrets mange andre skønne butikker

Lignende butikker