Bryllupsgaver

Inspiration til den helt rigtige bryllupsgave

Der er forår og kærlighed i luften. Og vi ved ikke med dig, men vi har fundet både Kleenex og festtøj frem, for nu må vi endelig samles i stor stil og fejre kærligheden til forårets bryllupper.

Er du med som gæst? Og mangler du inspiration til gaven? Så følg vores guide, bliv inspireret og tag til årets fest med den helt rigtige bryllupsgave. 

 

Bryllupsgaver til parret

Sage Barista Pro Espressomaskine hos Imerco Home 5.499,95

Andre gaveguides

Guide: Studentergaver
Læs mere
Guide: Konfirmationsgaver
Læs mere
Guide: Valentines gaver
Læs mere

Glæd det lykkelige brudepar med en flot bryllupsgave

Et bryllup er en stor begivenhed for både brudeparret og de inviterede gæster. Dagen er helt særlig, da den står i kærlighedens tegn. Derfor ønsker de fleste også at finde den helt rigtige bryllupsgave, som vil glæde parret. Du kan få gode gaveidéer i Sct. Mathias Centrets mange butikker, så du kan vælge den perfekte gave til dem, du holder af. Med omtanke og sans for modtagernes ønsker og stil, så kan du næsten aldrig ramme ved siden af.

Find den ideelle bryllupsgave til hovedpersonerne 

Det kan være svært at vælge den rette gave, især når du ønsker at finde én, som passer helt perfekt til parret. Men hvis du overvejer brudeparrets personlighed, behov og stil, så kan du helt sikkert finde en bryllupsgave, som hovedpersonerne vil sætte stor pris på. Du kan for eksempel vælge gaver som: 

  • Giver brudeparret en hyggelig oplevelse
  • Taler til deres personlige stil 
  • Dækker en mangel eller et behov
  • Minder dem om en intern joke eller et fælles minde

Der findes mange fantastiske gaveidéer, som vil glæde de fleste brudepar. Og uanset om du vælger at forære parret en praktisk brugsgenstand eller en mindeværdig oplevelse, så er det vigtigt, at du gøre dig umage. Fokusér på de idéer, som du mener passer godt til parret. Så vil de med garanti elske din gave.

Giv brudeparret interiør i bryllupsgave

Smukt interiør er en klassisk men god bryllupsgave. Hjemmet betyder en hel del for de fleste mennesker, da det er vores trygge base, hvor folk slapper af og lader op. Derudover er boligen også stedet, hvor folk kan vise deres personlige stil. 

Udvælg flotte genstande, som vil klæde parrets hjem smukt. Du kan eksempelvis forære dem et sæt fine middagstallerkner eller et smukt og unikt stykke kunst. Så vil brudeparret huske tilbage på en mindeværdig og fantastisk dag, hver gang de dækker bord eller kigger på kunstværket i hjørnet af stuen. 

I vores boligbutikker i Sct. Mathias Centret kan du udvælge gaver fra store, kendte mærker, som leverer tidløse designs. Vores forretninger sælger blandt andet: 

  • Kay Bojesen
  • Royal Copenhagen 
  • Holmegaard  
  • Georg Jensen 

Når du vælger en gave fra et anerkendt og klassisk mærke, som ovennævnte, så vælger du også en gave, der holder i mange år. Brands som Holmegaard leverer produkter, der holder sig flotte og relevante længe efter parrets bryllup. Smukke vinglas eller en farverig glasvase kan tages frem år efter år, og dermed bliver din gave et evigt minde om den store dag. 

Forær parret en dejlig oplevelse 

En oplevelse er en fantastisk bryllupsgave, da det vil give brudeparret muligheden for at skabe gode minder sammen og få kvalitetstid med hinanden. Gaven kan også inkludere en større gruppe mennesker, så familie eller venner tager med på turen. Dermed kan hele gruppen nyde hinandens selskab. 

Dejlige og unikke oplevelser kan komme i alverdens prisklasser. Det kan både være i form af en dejlig weekendtur til en storby eller et romantisk ophold et sted i Danmark. Overvej eksempelvis brudeparrets interesser og hobbyer. Sætter de særligt pris på naturen? Eller er de mere til storbyen og kulturelle oplevelser? 

En hyggelig middag er også en rigtig god gaveidé til det søde brudepar. De fleste vil sætte pris på at blive inviteret ud at spise, hvor de kan nyde et velsmagende måltid blandt venner eller familie. Du kan også give parret muligheden for at tage afsted alene, hvor de kan nyde en aften med lækre retter og god stemning. 

I Sct. Mathias Centret finder du skønne restauranter, som serverer forskellige lækre retter. Vores spisesteder sørger for gode og behagelige omgivelser, hvor der er plads til nærvær, ro og hygge. Her kan du finde noget for enhver smag.

Giv et gavekort i bryllupsgave

Et gavekort er også en oplagt gaveidé, da brudeparret selv kan vælge gaven på denne måde. Størstedelen af butikkerne i Danmark tilbyder gavekort til deres forretninger, men vælger du et gavekort til Sct. Mathias Centret, så kan parret vælge lige dét, de ønsker sig fra vores mange butikker. 


Med et gavekort fra Sct. Mathias Centret er der ingen begrænsninger. Her har vi nemlig noget for enhver smag. Nyder parret for eksempel at tage ud at løbe sammen? Så kan de gå på opdagelse i vores sportsbutikker, og finde det rette udstyr til deres løbeture i naturen. Eller leder de efter nyt udstyr til køkkenet? Så kan de besøge vores forretninger med praktiske køkkenredskaber. Lad brudeparret vælge den bryllupsgave, som giver dem stor glæde.

Omtanke er nøglen til den perfekte bryllupsgave

Når alt kommer til alt, så er den gode bryllupsgave dén, der er givet med omtanke og kærlighed. Det kan tydeligt mærkes af modtageren, når du har lagt store overvejelser i en gave, og dét er i virkeligheden det skønneste ved at modtage en gave. 

Derfor kan en anderledes og kreativ bryllupsgave også være en oplagt ide. Nogle gange er overraskelserne netop dét, man ender med at blive gladest for. Ønskelister kan føles som en bestillingsliste, og derfor kan det være sjovt - for både giver og modtager - at tænke kreativt og ud af boksen. Hvis du overvejer, hvad du selv ville sætte pris på, og du gør dig gode tanker om brudeparrets stil og personlighed, så kan du sjældent ramme helt ved siden af. 

Besøg Sct. Mathias Centret i Viborg, og find den helt rigtige bryllupsgave til et par, du holder af. Der er mange oplagte idéer, når du skal finde en gave til den store dag, og vores dygtige personale står naturligvis klar til at hjælpe dig, så du kan finde det helt rigtige. Vi glæder os til at se dig.