Konfirmationsgaver

Inspiration til den helt rigtige konfirmationsgave

Foråret gør vinter til sommer og bringer mange skønne overgange med sig – i foråret markerer vi, at mange unge mennesker træder ind i de voksnes rækker. Hvad enten de vælger en klassisk konfirmation, nonfirmation eller noget tredje, så fortjener det en fejring.

Er du med som gæst? Og mangler du inspiration til gaven? Så følg vores guide, bliv inspireret og tag til årets fest med den helt rigtige konfirmationsgave. 

 

Konfirmationsgaver til hende

Daisy Love, Marc Jacobs hos Matas 619,95

Konfirmationsgaver til ham

Rains rygsæk hos Neye 549,-

Andre gaveguides

Guide: Bryllupsgaver
Læs mere
Guide: Værtindegaver
Læs mere
Guide: Gaver til børn
Læs mere

Udforsk idéer til den gode konfirmationsgave

Konfirmationen er en stor begivenhed i et ungt menneskes liv. Men det er ikke kun en vigtig dag for hovedpersonen. Det er også en mindeværdig oplevelse for de mange gæster, der deltager, og som gæst ønsker du sikkert at finde den perfekte konfirmationsgave, som konfirmanden vil have glæde af længe. Besøg Sct. Mathias Centret i Viborg, hvor du kan finde skønne gaver til den store dag. 

Smykker er den oplagte konfirmationsgave 

Et flot smykke er en ideel konfirmationsgave, da denne type gave kan bruges igen og igen. På den måde bliver smykket et evigt minde om en stor og vigtig oplevelse for konfirmanden.

Smykker kan gives til både drenge og piger, og i Sct. Mathias Centret smykkeforretninger finder du blandt andet: 

  • Halskæder
  • Ure 
  • Armbånd
  • Ringe

Giv den mandlige konfirmand en simpel og klassisk halskæde eller et flot ur, som kan bruges resten af hans liv. Eller vælg en smuk ring eller et funklende armbånd til konfirmandinden. Smykker skaber personlighed, da de er et udtryk for bærerens stil.

Derudover er det en personlig og kærlig gave, da der tit er meget omtanke bag et smykke. Det er som oftest en gave, hvor giveren har gjort sig umage og overvejet gaven grundigt. 

Konfirmationsgaven til den modebevidste 

Tøj er også en utroligt god gave til konfirmanden. Det kan være skønt at blive forkælet med nyt til garderoben. Så kan han eller hun nemlig føle sig smart og godt klædt på. I Sct. Mathias Centrets tøjbutikker kan du finde lækre styles til alle køn. Du kan både vælge flotte bluser, smarte skjorter eller et par fede sneakers, som de fleste unge mennesker vil sætte pris på.

Find gaven til den sporty konfirmand 

Hvis konfirmanden elsker at bevæge sig og dyrke sport, så kan du med fordel besøge vores sportsbutikker. Her kan du blandt andet få behageligt træningstøj samt udstyr til alverdens sportsgrene. Vi kan eksempelvis tilbyde:

  • Fodboldtøj og -udstyr 
  • Skitøj og -udstyr 
  • Løbesko og -tøj 

Hos os finder du altså udstyr til mange forskellige hobbyer. I sportsbutikkerne finder du varer af høj kvalitet fra kendte, gode mærker. Produkterne er lavet med henblik på komfort og funktionalitet, så brugeren kan udfolde sig frit. 

Besøg vores butikker i Sct. Mathias Centret, og find et hav af gode konfirmationsgaver. Vi glæder os til at se dig i Viborg.