Stort gourmet-ostemarked

Dato
onsdag d. 24. april -
lørdag d. 31. august
Lokation
Foran Slagter Stoholm

Stort gourmet-ostemarked

Hver torsdag og fredag foran Stoholm Slagter
 
Lad din næse føre dig til ostehimlen, når Stoholm Slagter to gange om ugen disker op med det helt store osteudvalg på torvet foran butikken. Ostemester Kenneth Bruus Østergreen står klar med gode råd, vejledning og smagsprøver for at sikre, at du kommer hjem med de helt rigtige oste. Kenneth Bruus Østergreen ved, hvad han taler om, for han fik i 2022 overrakt æresprisen for sit seriøse arbejde med mejeriprodukter af Landbrug og Fødevarer.

Står aftensmaden på tapas, skal du bruge ost i madlavningen, eller vil du blot udfordres og inspireres? Så er Ostemester Kenneth Bruus Østergreen og Stoholm Slagter de helt rigtige til at hjælpe dig. Med over 250 gourmet-oste i sortimentet inkl. oste fra Frankrig og Italien, som du kender dem fra sommerferierne, vil der helt sikkert være noget for dig, familien og dine gæster. 
 
Glem alt om hurtige løsninger og fejlkøb og oplev solid kvalitet og håndværk, der smager himmelsk. Læg vejen forbi hver torsdag og fredag og vi lover, at du går derfra med et smil på læben og ost i indkøbsnettet.

Se flere aktiviteter

ROCO Roller Coster Experience
Læs mere
Sommerferiebilletten
Læs mere
Leg & lær med Rådet for Sikker Trafik
Læs mere